Eating News

Γεμάτα τα κέντρα εστίασης το τριήμερο, στο 90% οι πληρότητες

Χτες, Δευτέρα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την τιμητική τους είχαν κυρίως οι ψαροταβέρνες, προσφέροντας φρέσκο ψάρι

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2024

Οι επιχειρήσεις των κέντρων εστίασης και διασκέδασης γέμισαν με κόσμο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αλλά και το προηγούμενο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Φύτο Θρασυβούλου, ο οποίος σημείωσε πως η επισκεψιμότητα κυμάνθηκε στο 80-90% παγκύπρια, ενώ στις παράλιες περιοχές άγγιξε το 100%.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου εξέφρασε την ελπίδα ότι και το επόμενο τριήμερο θα δώσει «οικονομική ένεση» και ανακούφιση στους επιχειρηματίες. Τα κέντρα αναψυχής συνέχισε, «είχαν την τιμητική τους» και όλα τα παράλια κέντρα εστίασης, από τον Πύργο Τηλλυρίας μέχρι την Αγία Νάπα, είχαν κρατήσεις, σημειώντας την «οικονομική ένεση» από ντόπιους πελάτες μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Πρόσθεσε πως στο παρόν στάδιο, κυρίως στις παράλιες περιοχές της Πάφου και της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, δεν υπάρχει ικανοποιητική διακίνηση τουριστών από άλλες χώρες.

Ευελπιστούμε, συνέχισε ο κ. Θρασυβούλου, ότι και το επόμενο τριήμερο, θα λειτουργήσει το ίδιο με την επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής «ώστε οι επιχειρήσεις να πάρουν μια ανάσα».

Χτες, Δευτέρα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την τιμητική τους είχαν κυρίως οι ψαροταβέρνες, προσφέροντας φρέσκο ψάρι, είπε.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Θρασυβούλου εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για την νέα τουριστική σεζόν και ευχήθηκε να φτάσουμε στα περσινά επίπεδα. Σίγουρα, πρόσθεσε, γίνονται πάρα πολλές προσπάθειες με το Υφυπουργείο Τουρισμού. Εμείς συνέχισε, «έχουμε καταθέσει τις θέσεις και τις απόψεις μας, ότι πρέπει σιγά-σιγά να κτίζουμε και να δημιουργούμε νέες προοπτικές με νέες πτήσεις από νέους προορισμούς, ούτως ώστε ο κόσμος με τα νέα δεδομένα να επιλέγει και να πηγαίνει στην χώρα, που επιθυμεί», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close